Još nema glasova

0 review(s) | Dodajte svoju recenziju
Univerzalni kompleti za krštenje, bez imena. Svijeća je visine cca 34 cm. Pri dnu je promjera cca 2,5 cm, a pri vrhu 1,5 cm. Krsna košuljica je simbol čistoće koja se dobija kršenjem. Ona se ne odijeva nego se samo prisloni na krštenika za vrijeme obreda. Veličina košuljice je univerzalna, dužina je oko 30 cm, a širina kod rukava također oko 30 cm. Košuljice su od bijelog satena. Križić je rađen bojom za tkaninu, nije našiven koncem. Čipka se može razlikovati od prikazane na slikama, ovisno o trenutno dostupnim vrstama.
€21.00
€18,90
SKU: 4-1

Ako ste odabrali nadoplatu za posvetu, upišite tekst. Tekst može biti po Vašoj želji. Standardno npr.: Mariji za uspomenu na sv. krštenje 8. 9. 2019. od kume Ivane

   

Komplet je univerzalan, bez imena.

Svijeća je visine cca 34 cm. Pri dnu je promjera cca 2,5 cm, a pri vrhu 1,5 cm.

Krsna košuljica je simbol čistoće koja se dobija kršenjem. Ona se ne odijeva nego se samo prisloni na krštenika za vrijeme obreda. Veličina košuljice je univerzalna, dužina je oko 30 cm, a širina kod rukava također oko 30 cm. Košuljice su od bijelog satena. Križić je rađen bojom za tkaninu, nije našiven koncem. Čipka se može razlikovati od prikazane na slikama, ovisno o trenutno dostupnim vrstama. 

Pranje košuljice prije korištenja nije potrebno. Prilikom izrade postupa se pažljivo i glača na kraju izrade. Pranjem u perilici ispupčeni dio slova će otpasti, ostat će samo trag natpisa. Ako smatrate da je ipak potrebno, košuljica se može lagano preprati u mlakoj vodi tekućim sapunom pazeći na križić i isprati pod laganim mlazom vode. Stavi se sušiti mokro, bez žmikanja. Glača se s poleđine na temperaturi za svilu.

Povezani proizvodi